Melhustorget

Infoskjermer på Melhustorget

Publy har installert 9 skjermer samt en større LED-skjerm på Melhustorget. I videoen under kan du se litt mer om Melhustorget og hvordan de benytter seg av skjermene sine. 

Hyppige oppdateringer med tilbud og viktig info

Med sentralstyrte skjermer fra Publy kan Melhustorget enkelt oppdatere skjermene med tilbud og annen relevant informasjon til studentene. 

Fakta om Melhustorget

  • Åpnet i 1984
  • Utvidet i 2004, og planlegger ny utvidelse med 15 nye butikker samt kontorer og leiligheter. 

9 digitale oppslagstavler og 1 stor LED-skjerm

Skjermene brukes til å dele tilbud og beskjeder til de besøkende. Den lyssterke LED-skjermen gir spesielt god synlighet. 

Hvordan bruker Melhustorget skjermene per i dag? 

Melhustorget har hatt skjermer i fellesarealene siden 2012 og hatt stor nytte av disse som reklameplass for butikkene.
Bruken av skjermen blir rullert mellom butikkene, der et antall av butikkene får benytte skjermene i en periode av gangen.
Senteret kjører også faste budskap med nyttig informasjon til besøkende på alle skjermene gjennom året. Skjermene er en gunstig måte å formidle budskap på, det er enkelt å endre innholdet på skjermene og kan ha stor effekt hvis budskapet er riktig.
Melhustorget har også en inntektskilde i å leie ut skjermplass til eksterne aktører som ikke er i direkte konkurranse med butikkene på senteret. 

Fremtidplaner for senteret

Melhustorget er nå i gang med å utvide senteret. I første omgang i to byggetrinn, der det vil komme ca 15 butikker og restauranter, samt kontorer.
Over disse to trinnene, vil det bygges ca 149 leiligheter. På sikt er planen å erstatte dagens senter med et nytt bygg og når alt er ferdig, vil hele kjøpesenteret være på èn etasje, og det vil være ca 330 leiligheter tilknyttet området

Stor og synlig infoskjerm fra Publy

Publy Digital Signage

Publy er en nettbasert løsning for styring av infoskjerm. Med vår løsning kan du enkelt få vist frem ditt budskap, enten du har én eller mange infoskjermer. Publy er enkelt å bruke og det tar kun et par minutter å komme i gang!

Vil du høre mer om infoskjermer?

Vi er best på Digital Signage

nb_NO
nb_NO