Big Bite Menyskjermer

Kundehistorie

Big Bite har vært kunde på infoskjerm hos Publy i årevis. Vi leverer både hardware og plattform, Big Bite står selv for innhold på sine infoskjermer. Big Bite har flere hundre skjermer i daglig drift og bruker skjermene primært som menyer på sine utssalgssteder som dekker hele Norges land.

publy menyskjermer

Fakta om Big Bite

  • Etablert i 1997
  • Over 70 utsalgssteder
  • 4-6 skjermer på hver lokasjon

Menyskjermer

Primært bruksområde for Big Bite. Innhold kjøres både online og offline.

Menyer på skjerm er fleksibelt

Siden oppstarten i 1997 har det gått mange subs over disken på Big Bite. De fleste lokasjoner har nå byttet ut de gamle lystavlene med menyskjermer, noe som har gjort det mye mer fleksibelt å endre innhold. Med noen få klikk endrer Big Bite innholdet på alle sine skjermer i hele Norge. Med Publy kan de styre ulikt innhold på alle menyskjermer eller kjøre ut en felles kampanje i en fei. I tillegg er det enkelt å teste nye produkter og hvilke plasseringer som fører til økt salg, uten alt arbeidet som en plakat eller lystavle innebærer. Alt innhold styres fra sentralt hold på alle menyskjermer, samtidig som det er enkelt å gjøre lokale tilpasninger.

Penger og tid spart

Når alt innhold kan designes og publiseres digitalt er det liten tvil om at dette er tidsbesparende og kostnadsbesparende. Trykk på plakater mot digitalt design er lett å regne hjem, bare tenk på all tiden det tar å trykke opp plakater, sende ut til alle lokasjoner og samtidig ta ned eksisterende plakater og henge opp nye. Skulle det i tillegg være en trykkfeil så blir dette en svært kostbar affære. Med stadig nye kampanjer blir dette mye arbeid for alle involverte, både på designere og lokale drivere. Derfor er det fint å kunne designe alt digitalt og publisere til alle skjermer på kort tid. A/B testing av innhold er også en stor fordel med digitale flater. Det å kunne teste både plassering, design og pris på enkelte produkter gir veldig god data på hva som er mest effektivt og lønnsomt. 

Publy Digital Signage

Driver du innen mat, ta gjerne kontakt med Publy for et godt tilbud. Med digitale menyer henger du med i tiden og gjør det lettere å kommunisere med kunder, øker salget og skalerer virksomheten din. Vi har flere referanser innen HORECA.

Vil du høre mer om menyskjermer?

Fra Publy

nb_NO
nb_NO