Berkåk Veikro

Berkåk Veikro – Et naturlig stoppested ved E6 

Berkåk Veikro fikk installert infoskjermer fra Publy i 2017, og skjermene spiller en viktig rolle i å vise frem gode tilbud og fristende matbilder til gjestene.

publy menyskjermer

Fakta om Berkåk Veikro

  • Etablert i 1962
  • Tilbyr overnatting, i tillegg til drivstoff, lading for EL-bil og kafeteria. 

Menyskjermer

Primært bruksområde for skjermene er å vise fristende matbilder og gode tilbud til kundene. 

Menyer på skjerm er fleksibelt

Berkåk Veikro og nå Shell Berkåk er en familiebedrift som har eksistert i 50 år. Det startet i det små, men de begynte raskt å tenke på hvordan de skulle utnytte den gunstige plasseringen like ved E6. I 1990 ble det eksisterende butikklokalet bygd på med kafeteria, og mat og kiosktilbudet ble utvidet. Berkåk Veikro har fortsatt å modernisere, og har også tatt i bruk infoskjerm fra Publy for å kunne vise levende bilder til de besøkende. Med Publy kan de enkelt vise f. eks matbilder, evt legge ut nye tilbud i en fei. I tillegg er det enkelt å teste nye produkter og hvilke plasseringer som fører til økt salg, uten alt arbeidet som en plakat eller lystavle innebærer.

Penger og tid spart

Når alt innhold kan designes og publiseres digitalt er det liten tvil om at dette er tidsbesparende og kostnadsbesparende. Trykk på plakater mot digitalt design er lett å regne hjem, bare tenk på all tiden det tar å trykke opp plakater, sende ut til alle lokasjoner og samtidig ta ned eksisterende plakater og henge opp nye. Skulle det i tillegg være en trykkfeil så blir dette en svært kostbar affære. Med stadig nye kampanjer blir dette mye arbeid for alle involverte, både på designere og lokale drivere. Derfor er det fint å kunne designe alt digitalt og publisere til alle skjermer på kort tid. A/B testing av innhold er også en stor fordel med digitale flater. Det å kunne teste både plassering, design og pris på enkelte produkter gir veldig god data på hva som er mest effektivt og lønnsomt. 

Publy Digital Signage

Driver du innen mat, ta gjerne kontakt med Publy for et godt tilbud. Med digitale menyer henger du med i tiden og gjør det lettere å kommunisere med kunder, øker salget og skalerer virksomheten din. Vi har en rekke referanser innen HORECA.

Vil du høre mer om menyskjermer?

Vi kan HORECA-bransjen

nb_NO
nb_NO