Om oss

Rask utvikling – Brukervennlig grensesnitt

Om Publy

Publy er en norsk utvikler av digital signage, også kalt infoskjerm. Vi har kontorer på Frosta, Stjørdal, Trondheim og i Oslo. Godt representert i Norge.

Selskapet ble stiftet i 2008 og har de siste par årene gjennomgått en stor forvandling med nye eiere og et helt nytt brukergrensesnitt full av funksjonalitet. Vi er et team på tre personer og opplever stor etterspørsel på vår infoskjerm-løsning.

Publy har et outsourcet utviklingsteam med høy kompetanse og har til en hver tid fem-seks utviklere i aksjon. Dette gjør oss i stand til å levere gjennomtenkte løsninger med et tempo svært få kan matche oss på! Vår visjon er å lage en brukervennlig signage-plattform med et delikat design og en stor mengde tredjepartsintegrasjoner.

Signage skal ikke være komplisert, vi liker å si at vi skal være signage-plattformenes svar på Netflix, en brukervennlig løsning til fornuftig pris!

En løsning i kontinuerlig utvikling

Vi ønsker at våre kunder skal få mest mulig ut av Publy. Derfor jobber vi kontinuerlig med å tilby apper og tjenester som kan være nyttige for deg og dine kunder. Skulle det være apper du savner i Publy, så sørger vi raskt for å få det på plass. Vi oppfordrer våre kunder til å utfordre oss – Sammen skal vi vokse!

T
Bredt forhandlernettverk

Publy selges gjennom en rekke forhandlere rundt om i Norge. De bistår deg hele veien til skjermen står på veggen!

Vi hjelper deg med hardware

Med nordens største hardware-leverandør leverer vi skjermer raskt og prisgunstig til deg.

Dedikert utviklingsteam

Våre utviklere jobber kontinuerlig med å lage ny funksjonalitet og apper slik at du altid har noe nytt å fylle skjermen med!

nb_NO
nb_NO