Kundehistorier

Noen av våre leveranser

Kundeuttalelser

Big Bite Menyskjermer

Big Bite har vært kunde på infoskjerm hos Publy i årevis. Vi leverer både hardware og plattform, Big Bite står selv for innhold på sine infoskjermer. Big Bite har flere hundre skjermer i daglig drift og bruker skjermene primært som menyer på sine utssalgssteder som dekker hele Norges land.

Berkåk Veikro

Berkåk Veikro er et populært stoppested for alle reisende, og har over flere år benyttet seg av digitale skjermer fra Publy. Her får de vist frem  levende bilder av fristende matretter på en proffskjerm levert av Publy. Med innfelte skjermer som er benyttet både liggende og stående, får de vist frem gode tilbud, og de kan enkelt og raskt gjøre tilpasninger eller legge ut nye tilbud. 

Studentsamskipnaden i Trondheim

Studentsamskipnaden i Trondheim (SIT) skal bidra til at studentene trives i studiebyen, og at flere ønsker å studere her. De har per i dag 10 skjermer som kjører med Publy sin programvare. Disse brukes både som menyskjermer i kafèen for å vise dagens meny og tilbud, oppslagstavler for å dele nyttig informasjon til studentene, og som digitale veivisere for å gjøre det enklere å finne frem i korridorene.

Stor og synlig skjerm fra Publy på Melhustorget

Melhustorget

Melhustorget åpnet i 1984, og har 24 butikker fordelt på 15 000 m2. Kjøpesenteret har hatt skjermer fra Publy siden 2012, og disse spiller en viktig rolle som reklameplass for butikkene på senteret. Melhustorget bruker skjermene både til faste budskap og beskjeder som går gjennom hele året, og de ulike butikene roterer på å bruke skjermen til å vise skreddersydde tilbud til de besøkende.

nb_NO
nb_NO