Infoskjerm for Borettslag

Med beboerne i fokus

Når du ut til beboerne?

En infoskjerm i borettslag gjør det praktisk å være beboer. Skjermen er god kanal for å informere om aktiviteter, meldinger fra styret og vaktmester, vise når bussen kommer osv. rett og slett en digital oppslagstavle som gjør det enkelt å kommunisere med beboerne.

Infoskjerm for borettslag
Kollektivtrafikk på infoskjerm

Kollektivtrafikk på infoskjerm

Med Publys Entur integrasjon kommer beboerne i borettslaget aldri for sent til bussen. Løsningen lar deg sette opp de stoppestedene som er i nærheten av borettslaget og vise live-tider til alle offentlige transportmidler. Du kan også velge å vise tilgjengelige sparkesykler i nærheten og fra hvilken tilbyder. Med infoskjerm i oppgangen er det ingen som kommer for sent til avtaler eller må stå ute i regnet!

Kollektivtrafikk på infoskjerm

Raske meldinger til beboerne

Publy gir deg muligheten til å skrive meldinger og spre dem effektivt på alle skjermer i borettslaget. Dette gjør det enkelt for vaktemesteren og styret å formidle viktige beskjeder, møteinnkallinger og annen relevant informasjon. Enten det er for å koordinere dugnader, kunngjøre styremøter, eller dele nødvendige varsler, gir Publy en praktisk plattform for å sikre at informasjonen når alle beboere på en rask og effektiv måte.

Kollektivtrafikk på infoskjerm
Publy smart innhold

Smart oppdatert innhold

Publy har en egen løsning vi kaller «smart innhold» Her kan du legge inn ulikt innhold som styrer seg selv basert på hendelser i været på din geografiske lokasjon. Gi beboerne praktisk informasjon som å huske paraply fordi det er meldt regn i dag, eller å ta på seg mer klær fordi det er meldt mange minusgrader. Du legger enkelt opp et bilde, velger lokasjon og sier når denne skal vises, sol i Oslo, under -2 i oslo osv. Innholdet styrer seg da selv gjennom hele året basert på vår integrasjon med YR. Smart, ikke sant?

Publy smart innhold

Kontakt oss i dag for et tilbud til ditt borettslag eller sameie!

Vi har gode referanser fra flere borettslag driftet bygget av bla. Selvaag Bolig, driftet av OBOS. Vi kan bistå fra planleggingsfasen av nye bygg til levering av løsninger for etablerte borettslag. Vi leverer alt fra hardware til selve programvaren, Publy er oppe å kjøre på ett minutt, du trenger kun internett! Kontakt oss i dag!

nb_NO
nb_NO