Infoskjerm for Borettslag

Med beboerne i fokus

Når du ut til beboerne?

En infoskjerm i borettslag gjør det praktisk å være beboer. Skjermen er god kanal for å informere om aktiviteter, meldinger fra styret og vaktmester, vise når bussen kommer osv. rett og slett en digital oppslagstavle som gjør det enkelt å kommunisere med beboerne.

Infoskjerm for borettslag
Kollektivtrafikk på infoskjerm

Kollektivtrafikk på infoskjerm

Med Publys Entur integrasjon kommer beboerne i borettslaget aldri for sent til bussen. Løsningen lar deg sette opp de stoppestedene som er i nærheten av borettslaget og vise live-tider til alle offentlige transportmidler. Du kan også velge å vise tilgjengelige sparkesykler i nærheten og fra hvilken tilbyder. Med infoskjerm i oppgangen er det ingen som kommer for sent til avtaler eller må stå ute i regnet!

Kollektivtrafikk på infoskjerm

Raske meldinger til beboerne

Med Publy har du flere måter å få ut innhod raskt. Vår Oppslagstave app er kjappest for enkle meldinger der design kanskje ikke er i fokus. Sett overskrift og skriv innhold, legg på en bakgrunnsfarge og publiser, enkelt og greit!

 

Designmaler

Vil du legge litt mer innsats i hvordan det ser ut på skjerm kan du benytte vår design-integrasjon. Når du kjøper vår borettslagsløsning får du med fem designmaler som du enkelt kan endre innholdet på. Enklere blir det ikke å informere beboerne om dugnader, melding fra vaktmester osv.

!
Publy smart innhold

Smart oppdatert innhold

Publy har en egen løsning vi kaller «smart innhold» Her kan du legge inn ulikt innhold som styrer seg selv basert på hendelser i været på din geografiske lokasjon. Gi beboerne praktisk informasjon som å huske paraply fordi det er meldt regn i dag, eller å ta på seg mer klær fordi det er meldt mange minusgrader. Du legger enkelt opp et bilde, velger lokasjon og sier når denne skal vises, sol i Oslo, under -2 i oslo osv. Innholdet styrer seg da selv gjennom hele året basert på vår integrasjon med YR. Smart, ikke sant?

Publy smart innhold

Kontakt oss i dag for et tilbud til ditt borettslag eller sameie!

Vi har gode referanser fra flere borettslag driftet bygget av bla. Selvaag Bolig, driftet av OBOS. Vi kan bistå fra planleggingsfasen av nye bygg til levering av løsninger for etablerte borettslag. Vi leverer alt fra hardware til selve programvaren, Publy er oppe å kjøre på ett minutt, du trenger kun internett! Kontakt oss i dag!

nb_NO
nb_NO