Hvorfor bli forhandler av digital signage?

Hvorfor bli forhandler av digital signage?

I denne artikkelen tar vi for oss fordelene du kan oppnå ved å være en forhandler (også kalt reseller) av digital signage. Publy ønsker å være et rendyrket softwareselskap, slik at vi kan fokusere på å fortsette å utvikle markedets mest brukervennlige software for digital signage. Derfor jobber vi kontinuerlig med å tilknytte oss nye forhandlere, og vi ønsker å gi deg noen gode grunner til å bli forhandler av Publy.

Til å begynne med, så er det globale markedet for digital signage estimert til 17,7 milliarder dollar, og er spådd å vokse med 11,2 % årlig de neste årene. Denne veksten kommer av at det kommer stadig nye bruksområder for digital signage både i privat og offentlig sektor, spesielt innenfor eiendom og retailsektoren. Gjennom å bli forhandler av Publy kan du sikre deg din del av denne veksten.

Nye inntektsstrømmer

Digital signage er en enkel måte å få en ny inntektsstrøm til din bedrift fra eksisterende kunder. Og her er det viktig å fremheve at digital signage innebærer gjentakende inntekter, siden det er basert på månedlig abonnement. Med fornøyde kunder så vil denne månedlige inntekten fortsette å komme inn, og all erfaring tilsier at den vil øke da kundene ofte ønsker å utvide med flere skjermer eller lokasjoner. Det er også vesentlige inntekter å hente både i forbindelse med oppsett, installasjon og opplæring hos kundene. I det øyemed så bidrar Publy med grundig opplæring av dine ansatte, slik at dere kan komme raskt i gang både med salg, og å kunne gjennomføre opplæring ute hos kunden. Vi bidrar også med nødvendig markedsmateriell og salgspresentasjoner.

En annen vesentlig inntektsstrøm kommer fra hardware-salg, i tillegg til eventuelt øvrig tilbehør som skal installeres på kundens lokasjon. Som forhandler kan du også hjelpe kundene dine med å generere innhold til skjermene, noe som er positivt både for å sørge for at kunden får mest mulig ut av sitt skjermprosjekt, og det ligger et inntektspotensial i det. Til slutt er det også verdt å nevne leasing av skjerm, som er noe mange kunder foretrekker siden de da ikke trenger å gjøre noen større investering i forkant. Dette gir deg som forhandler en trygg gjentakende inntekt, og det er også en salgsform som gir god lønnsomhet.

En gate med mange skjermer

Åpne opp nye kunder

Digital signage kan være relevant innenfor en rekke bransjer, og nettopp det brede anvendelsesområdet gjør at det kan være en god døråpner inn mot nye bransjer. Eiendom og retail er to eksempler, men også innenfor helse, utdanning, kafè og restaurantbransjen er det stadig nye prosjekter der det skal opp skjermer. Digital signage er en god måte å komme inn til aktører i disse bransjene, og for mange av de er det en forretningskritisk tjeneste som gjør at du som leverandør får en sentral posisjon.

Bredt produktspekter

Det er et bredt spekter av skjermer og teknologi som etterspørres i bransjen. Noen av de mest utbredte er:

  • Proffskjerm: Disse skjermene ser ut som ordinære TV-skjermer, men er langt kraftigere og er laget for å tåle å stå på over tid. Mange av de har også intern hardware som gjør at Publy sin software kan kjøre direkte på skjermen uten behov for ekstern mediespiller. Samsung, Sony, Hisense og Philips er de største produsentene av denne typen skjermer.
  • Touchscreen tablets/pads: Disse skjermene (som ofte kjører på Android eller iOS er ofte i bruk der sluttkunden skal interagerer med skjermen, f. eks i form av innsjekk på et kontor, eller for å få mer info om et produkt. Denne typen skjermer selges også ofte sammen med stativløsninger.
  • LED-skjerm til utendørs bruk: Disse skjermene brukes i settinger der det er behov for en lyssterk skjerm som skal være lett synlig fra mange vinkler og på lengre hold. For denne typen skjermer brukes det ofte en kraftig ekstern mediespiller.

Publy fungerer med alle de største skjermprodusentene, så uansett hva kunden måtte foretrekke så kan vi sette opp en løsning som fungerer.

Kjøpesenter med skjerm

Hvorfor dine kunder ønsker seg digital signage

Det første som får kundene dine, enten det er butikker, restauranter, museer, skoler, eller borettslag til å være interessert i digital signage, er sanntidskontroll av innhold på skjermene. Prisendringer, nye kampanjer, viktige beskjeder samt muligheten til å skreddersy budskapet, er langt enklere å oppdatere når det ikke krever at man er fysisk tilstede. I tillegg gir digital signage muligheten for at alt av skjermer kan kontrolleres fra en enkelt lokasjon.

Et av de viktigste problemene du bidrar til å løse for dine kunder med digital signage, er å hjelpe de med å bli mer synlige. Skjermer som plasseres i vinduer er en effektiv måte å drive trafikk inn i butikken, og levende bilder har større sjanser for å bli lagt merke til enn en plakat. Videre så åpner det nye verdener for interaksjonen med sluttkunden. F. eks i form av touchbaserte skjermer som kan brukes til å legge inn bestilling, få mer info om et produkt, eller trekke en kølapp.

Til slutt så er digital signage en investering som raskt betaler seg ned, med tanke på all tiden man sparer på å ikke måtte jobbe med fysisk produksjon av plakater, samt dra til ulike lokasjoner.

Hvordan kommer vi i gang?

Dersom du ønsker å vite mer om å være forhandler, kontakt oss så setter vi opp et møte der vi presenterer våre løsninger i nærmere detalj. Vi mener at vi har utviklet en av de mest brukervennlige programvarene som finnes på markedet, og vi har effektive prosesser for å onboarde nye forhandlere. Digital signage er lettsolgt, det gir gode muligheter for kryssalg og mersalg, og det er en teknologi i sterk vekst. Publy er klare for å hjelpe deg å ta del i veksten.

nb_NO
nb_NO