Rett informasjon på rett sted

Publy er en leverandør av Digital Signage, og vårt mål er å ha den mest brukervennlige løsningen, samt det bredeste utvalget av add-ons og integrasjoner som kan være nyttige for deg og dine kunder.

Hvis du ikke har erfaring med å lage innhold, hjelper vi deg gjerne med det også. Med Publy kan du også enkelt rette deg mot ulike målgrupper ut fra dag og tidspunkt, gjennom skreddersydde spillelister med tidsstyring.

Få frem ditt budskap!

Sammen med deg lager vi en løsning som forbedrer informasjonsflyten!

Samsung SSSP

Publy har laget en intagrasjon med Samsung proffskjermer. Her slipper du en ekstern mediespiller, bare koble skjermen til nett og aktiver koden så er infoskjermen klar til bruk. Løsningen fungerer selv om du er offline. 

L

Slipper ekstern mediespiller

L

Beregnet på proffbruk og du slipper NRK lisens

L

Elegant design

Raspberry

Vår egenutviklede player for infoskjerm. Kobles ganske enkelt opp til hvilken som helst skjerm via HDMI, den har både trådløs og kablet internett. Vår Raspberry er en rimelig inngangsbillett til din nye infoskjerm. Den takler store filmer, men begrenser seg litt på ytelse hvis du skal kjøre skikkelig heftige filmer med stor oppløsning .

L

Rimelig pris

L

Fungerer offline

K

Begrenset ytelse

Chromebox

Chromebox er en kraftig mini-pc. Ytelse nok til å kjøre tunge mediefiler samtidig som den er rimelig i innkjøp. Chromebox settes opp til å starte opp og kjøre automatisk etter dine åpningstider og slår seg av selv når du stenger.

L

Rimelig pris

L

Kraftig ytelse

K

Noe stor størrelse

Alltid Oppdatert

Vår løsning gjør at skjermene henter innhold i sanntid.

f

Full Kontroll

Tilpass innhold og visuelt uttrykk etter dine behov. 

Brukervennlig

Med enkel drag and drop funksjonalitet er det raskt å sette seg inn i Publy. 

Velg mellom et stort antall add-ons

Vi ønsker at våre brukere skal få mest mulig ut av Publy. Derfor jobber vi kontinuerlig med å tilby apper og tjenester som kan være nyttige for deg og dine kunder. Skulle det mot formodning være apper du savner i Publy, så sørger vi raskt for å få det på plass. Bruk Publy til å vise for eksempel:

  • Lokale kollektivavganger
  • Oppdatert værvarsel fra yr.no
  • Nyhetsoppdateringer
  • Oppdateringer fra din profil på sosiale medier

 

Enkelt og brukervennlig

Infoskjermer trenger ikke være verken dyrt eller komplisert. Med Publy får du en brukervennlig løsning som gjør det enkelt å lage innhold som blir lagt merke til.

$

Settes opp på sekunder

$

Lag unike spillelister for flere skjermer

$

Gjør endringer på dine skjermer fra hvor som helst i verden