En ny Publy plattform

Hei folkens!

Som de fleste av dere vet, så har det kommet inn nye folk i Publy det siste året. Og en av tingene de har lyst til å gjøre er å skrive noen artikler i ny og ne. Så fra nå av kan du forvente at det med ujevne mellomrom dukker opp litt lesestoff fra oss, som vil dreie seg om hva som skjer i Publy, folkene bak Publy, kundene våre og hva som er nytt innen infoskjerm og digital signage. 

 

Så, til noe vi har gledet oss til å fortelle en god stund nå – brukerportalen til Publy kommer i en ny og forbedret utgave! Vi har alliert oss med noen skikkelig drevne utviklere, som har jobbet med en omskrivning av hele systemet, både på front-end og back-end. Og hva får det å si for våre gamle og nye kunder? Jo, for det første blir brukerportalen enda mer intuitiv og lett å bruke. Målet er at det skal være behov for færre klikk, lettere å legge opp nytt innhold, og du som bruker vil få en mye større fleksibilitet til å skreddersy dine infoskjermer. I tillegg så har vi nå et robust system å bygge ut fra, og det vil gjøre det raskere og enklere for oss å tilby ny funksjonalitet og nye apper som vil bli tilgjengelig på din infoskjerm. Vi tror at dette kommer til å sikre en utviklingstakt som konkurrentene våre skal jobbe hardt for å holde tritt med, og vi gleder oss til å vise frem den nye brukerportalen vår som lanseres i starten av 2020. Her er en liten smakebit av det du kan vente deg.

 

publy plattform 

Så enten du allerede har infoskjerm fra Publy, eller vurderer å skaffe det – gled deg til å prøve nye Publy! Ta gjerne kontakt med oss på [email protected] om du vil vite mer, eller trenger hjelp med å bli synlig i mengden.

Kristian & Joachim 

nb_NO
nb_NO