Digitale skilt og håndhygiene

Etter Covid-19 så har det å ferdes i offentlige rom blitt en annerledes opplevelse på mange måter. De færreste av oss har hatt for vane å sprite hendene før butikkbesøk tidligere. Munnbind har også vært sjeldent å se, i hvert fall her til lands. I så måte så har digitale skilt spilt en ny rolle det siste halvannet året, i form av å hjelpe de som ferdes i butikker, kjøpesentre og andre offentlige rom med påminnelser om smittevern og andre viktige beskjeder. 

Men, selv om de fleste vet at det er viktig, så er det dessverre fortsatt slik at veldig mange går rett forbi håndspritdispenseren. Enten fordi de ikke har sett den, eller kanskje de rett og slett glemte det. Når vi vet at håndhygiene er det viktigste tiltaket vi som enkeltpersoner kan gjøre for å bidra til å redusere smitten, så danner det seg et klart bilde av at det bør ha høy prioritet å få flere til å ta seg tid til å desinfisere hendene. 

 

På grunn av dette økende behovet, så har vi i Publy en løsning som kombinerer hånddesinfisering med en skjerm som gjør dispenseren mer synlig. De kan brukes til å minne de besøkende på smitteverntiltak eller andre viktige beskjeder. Nå ser det heldigvis ut som vi er gjennom de verste fasene av pandemien, men når 88% av befolkningen tror de vil fortsette å ha et økt forbruk av håndsprit når pandemien er over, så er det mye som tyder på at disse dispenserne har kommet for å bli. 

Noen av vanene vi har innarbeidet under pandemien har nok noe positivt for seg også i en normalsituasjon. God håndhygiene er viktig også under en “vanlig” influensasesong.

En annen god grunn til å anskaffe en slik løsning, er at digitale skilt har mer enn 4 ganger flere visninger enn statiske skilt. Så det å ha en skjerm med en dispenser ved inngangen eller andre steder der dine kunder og besøkende beveger seg, kan også bidra til å skape en stoppeffekt. I tillegg viser du at dere tar kundenes helse og sikkerhet på alvor.  

Hvis du vil vite mer om vår løsning for digitale skilt med håndspritdispenser, ta kontakt med oss, så finner vi en løsning som passer dine behov. 

nb_NO
nb_NO