Design innhold med Publy

Riktig og godt innhold er nøkkelen til den digitale verdenen. Vi i Publy har vår egen integrasjon der du kan designe ditt eget innhold til din infoskjerm som passer din bedrift!

 

Vår integrasjon lar deg designe fantastisk innhold der du kan velge mellom tusenvis av maler, laste opp egne bilder og logo, velge egne fonter og enkelt bytte farger og tilpasse til dine behov. Dette er en mye enklere og bedre løsning enn powerpoint og komplekse Adobe-programmer som mange nå bruker. Integrasjonen er laget slik at alle kan lage og designe godt innhold, raskt og enkelt!

Her en noen eksempler på hva du kan lage med ferdige maler der du kan bytte ut både bilder, font og farger:

       

Klar, ferdig, design!

Før du begynner å velge maler og bilder bør du definere ditt primære mål og målgruppen du vil nå. Et godt design er jo mest effektivt når man vet sammenhengen og formålet. Er det for å øke merkevarebevisstheten? Er det en oppfrodring til handling for salg? Eller å kunngjøre et tidsbundet rabattert tilbud? Deretter kan du innlemme oppsett fra reklamekampanjen din hvis du har en. Ellers kan du velge en mal som viser ditt produkt eller din tjeneste uten for mange elementer. 

Når du har en oppfatning av hvem ditt publikum er og hva som er målet ditt, bør du tenke på hva som ligger i din profil. Har den egne farger, skrifttyper eller andre designelementer? Forsikre deg om at du tar dem med i layoutene. Dette vil være gjøre det enkelt for ditt publikum å kjenne igjen din bedrift. Hvis du ikke gjør det, gir integrasjonen deg friheten til å utvikle en stil som er unik for din bedrift. Du kan lage det mørkt og seriøst eller morsomt og dynamisk. Men husk at når du har valgt en stil, må du holde deg til den. Konsistens gjør det enkelt for folk å huske.

Til slutt er det lett å la seg rive med når du stadig oppdager nye og spennende maler. Selv om det er fint å eksperimentere, husk at enkelhet fungerer bra, spesielt når du begynner. Jo færre elementene er, desto større blir forståelsen din av budskapet.

Når du er ferdig med designet trykker du bare publiser og innholdet er tilgjengelig i mediebiblioteket ditt i Publy!

Oppdatert til en hver tid

Når du nå kan være designer i egen bedrift er det utrolig mange fordeler med det. Du kan sørge for at all informasjon du vil formidle er oppdatert til en hver tid og det lar deg informere, inspirere, selge, hjelpe og samhandle. Skjermene dine kan være plassert hvor som helst i verden, og du styrer dem med noen få enkle klikk. Med Publys nettbaserte løsning for styring av infoskjerm er det enkelt å få vist frem ditt budskap akkurat når du vil! Vi har tidligere skrevet en artikkel om grunner til at din bedrift bør bruke digital signage, den kan du lese her.

 

nb_NO
nb_NO