Bli med oss på laget!

Tilby dine kunder økt verdi med digital signage!

Forhandlerfokus

Vi fokuserer nettopp på salg gjennom forhandlere og ikke direktesalg. På den måten blir vi virkelig partnere og ikke konkurrenter. Du holder direkte dialog med dine kunder.

Support og salgsstøtte

Vi skal være best i klassen på support, og det gjelder både før og etter et salg. Vi ønsker å jobbe tett med våre forhandlere, og går gjerne i salgsmøter sammen med deg og din kunde. Sammen skal vi lykkes!

Enkel prismodell

Ingen komplekse prislister og ingen ekstra kostnader for lagring, brukere, support eller for å låse opp premiumfunksjoner – vår pris inkluderer alt du trenger for å selge Publy til dine kunder!

i

Enkelt å bruke

Vår forhandlerplattform er enkel å bruke, og gjør at du enkelt kan sette opp nye kunder og administrere eksisterende. I tillegg er Publy intuitivt og lett å komme i gang med for sluttkunden.

Altid i utvikling

Vårt utviklerteam jobber dedikert med å kontinuerlig forbedre Publy og lage ny funksjonalitet. Med oss får du en plattform i bevegelse. Nye integrasjoner flere ganger i året gjør det gøy å selge!

Samsung og Android

Publy er integrert med både Android og Samsung Tizen plattform. Dette gjør det enklere og sikrere for din kunde å komme i gang med sin signage-løsning, uten behov for fordyrende mediespillere.

Publy Partner

Ulike nivåer tilpasset deg

Som forhandler av Publy får du tett oppfølging. Gjennom grundig opplæring og kontinuerlig oppfølging sørger vi for at du har vår fulle støtte for å lykkes med din signage satsning. Enten du har Publy som et tilleggsprodukt eller om du satser fullt på et signage-marked som er i voldsom vekst, så hjelper vi deg på veien. 

Kontakt oss for en prat om Publy

Vi er tilgjengelige døgnet rundt for deg

nb_NO
nb_NO