5 grunner til at din bedrift bør bruke digital signage

5 grunner til at din bedrift bør bruke digital signage

Teknologi har endret folks atferd. For mange av oss er en digital skjerm det første vi ser på om morgenen og det siste før sengetid. Med så mye informasjon tilgjengelig og så mange forstyrrelser underveis, er det vanskelig å fange folks oppmerksomhet. 

1. Forbedre kundeopplevelsen

Hvorfor velge en plakat hvis du kan skape en mer levende opplevelse på en infoskjerm? Selv for mange voksne er det en viss grad av barnslig appell ved å trykke på knapper og se hva som skjer. Det faktum at digitale skjermer kan brukes som en kanal for et bredt utvalg av innhold gjør at det enkelt kan presenteres informasjon på en måte som også gir en høy grad av underholdningsverdi.Du kan til og med tilby innhold som kun er til underholdning, eller kjøre konkurranser for å engasjere kunder umiddelbart med muligheten til å bygge et langsiktig forhold til dem, via sosiale medier og e-postmarkedsføring.

2. Det reduserer avfall og kostnader

Tenk på kostnadene og det miljømessige fotavtrykket ved trykte annonser. Det å kjøpe trykte medier er en kostbar affære, og man ender ofte med feilprint som også er svært kostnadsdrivende. Samtidig er det den konstante endringen av kampanjer og det å trykke opp material til en hver tid også meget kostbart og lite miljøvennlig da trykte medier må byttes så fort innholdet ikke er relevant lenger.
Selv om digital signage bruker energi, trenger ingenting å produseres eller kastes bort, noe som gjør det til et mye mer miljøvennlig alternativ. Det reduserer bruken av kjemikalier, blekk og lim som brukes i trykte medier. 

3. Fleksibilitet

Når det gjelder hva du kan vise på digital skilting, er listen nesten uendelig. Enten du vil vise fotografier, videoer eller annonsere dine sosiale medier eller nyhetskanaler for besøkende, har du fleksibiliteten til å tilpasse skiltingen til din virksomhet. Med Publy infoskjerm kan du ta i bruk mange ulike applikasjoner, dette er en meget brukervennlig løsning som gir deg et hav av muligheter. Dette kan du lese mer om her

4. Oppmerksomhet

Digital signage lar deg kombinere tekst, grafikk, lyder og videoer for å gjøre info mer tiltrekkende og spennende. Enten du markedsfører et spesialtilbud, formidler informasjon i et venterom eller til kunder som står i kø øker oppmerksomheten fra forbrukerne når digitale signage brukes.

5. Øyeblikkelig kommunikasjon og økt produktivitet

Med digital signage kan du gjøre øyeblikkelige endringer eller rettelser. Med dette er all informasjon du vil formidle oppdatert til en hver tid og det lar deg informere, inspirere, selge, hjelpe og samhandle. Skjermene dine kan være plassert hvor som helst i verden, og du styrer dem med noen få enkle klikk. Med Publys nettbaserte løsning for styring av infoskjerm er det enkelt å få vist frem ditt budskap akkurat når du vil!

nb_NO
nb_NO