Infoskjerm uten PC med Samsung Smart Signage

Med siste generasjon Smart-TV fra Samsung (SSSP4) kan du kjøre Publy infoskjerm direkte på din TV uten at du behøver en ekstra mediespiller for å vise innhold. SSSP4 er en kraftig og robust plattform designet for å sikre sømløs og kostnadseffektiv leveranse av infoskjermer. Med siste generasjon SSSP sparer du opptil 40% av investeringskostnaden ved anskaffelse av infoskjermer. Hvilke skjermer kan jeg bruke uten mediespiller? Alle Samsung Smart Signage monitorer med Tizen/SSSP4 operativsystem – se komplett liste her Hvorfor SSSP4 fremfor andre løsninger?
  • Lynrask oppstart og nedlasting av innhold
  • Tett integrasjon med Publy Digital Signage
  • Bred støtte for multimedia og web-innhold
  • Lav TCO og minimalt behov for infrastruktur
Vurderer du PC-løse infoskjermer? Ta kontakt for en uforpliktende prat i dag! [contact-form-7 id=»141″ title=»Infoskjerm»]